Real estate Balaton
Phone: +36 70 526 1126 E‑mail: 
Huizen> 200.000 €AppartementenBouwgrondZakelijk onroerend goed

OVER ONS.

Wij hebben ruime kennis van de onroerendgoed-markt in de provincie Zala rond het Balaton. Maak een afspraak via balatonhome77@gmail.com of bel 0036 70 5261126. Wij spreken Nederlands!

Bent u op zoek naar uw vakantiewoning, uw huis voor permanente bewoning, een bouwgrond of een investeringsobjekt in de regio Hongarije Balaton? Huis kopen in Hongarije . Huis kopen Balaton .

ONZE SERVICE.

Wij kunnen u in contact brengen met een zeer goed, erkend advocaat die ervoor zorgt dat alle transacties snel en correct worden geregeld. Het huis wordt op uw naam aangemeld in het kadaster. Wij helpen u met de opstalverzekering voor uw huis in Hongarije Balaton , bijvoorbeeld bij Aegon of Allianz of Generali. Verder zorgen wij ervoor dat alle nutsvoorzieningen zoals gas, water en electra overgeschreven worden op uw naam. Uiteraard helpen wij u ook een Hongaarse bankrekening te openen. Ook kunnen we u helpen met het aanvragen van een Hongaarse ziektekostenverzekering. En wij helpen u met de aanvraag voor een verblijfsvergunning. We kunnen ook helpen met vertalingen.

ONDERHOUD HUIS.

Indien u niet in Hongarije woont, is het eenvoudig te regelen dat uw woning tijdens uw afwezigheid toch wordt onderhouden (gras maaien, onderhoud van de verwarming, doorvoeren van kleine reparaties etc).

RENOVATIEWERKEN.

Mocht u een huis in Hongarije willen kopen waarbij renovatiewerken moeten gebeuren, dan is dat geen probleem. Hier zijn goede vakmensen (tegelzetters, electriciën, loodgieter, dakdekkers, timmerlieden, metselaars e.d) die degelijk werk leveren voor een faire prijs. Een nieuwe, geinstalleerde keuken heeft u vanaf 2.500 euro en een nieuwe complete badkamer ook vanaf 2.500 euro.

EMIGRATIE.

Emigreren naar Hongarije is eenvoudiger dan u wellicht denkt! Hongarije is niet alleen lid van de EU, maar behoort ook tot de selecte groep Schengen landen. Ook is Hongarije een goed functionerende rechtsstaat, vergelijkbaar met Belgie of Nederland. Het verkrijgen van een verblijfsvergunning is erg eenvoudig.

PENSIOEN.

In Hongarije betalen gepensioneerden geen inkomstenbelasting. Dat geldt voor alle EU burgers in Hongarije.